Lekdetectie in Sittard

Heeft u al van lekdetectie gehoord? Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde methoden om een lekkage te vinden. Hierdoor behoort sloop- en breekwerk, in de hoop het lek op te sporen, tot het verleden! Dit bespaart u niet alleen veel hinder, maar ook geld. Verzekeraars vergoeden lekdetectie namelijk in de meeste gevallen. Een win-winsituatie: u heeft geen overlast in huis, en daarnaast bent u geen hoge bedragen kwijt!

Klinkt u dit goed in de oren? In Sittard en omgeving is De vakman expert op het gebied van lekkages opsporen. We hebben jarenlange ervaring en beschikken bovendien over moderne middelen en technieken. Daardoor is geen uitdaging ons te groot! Ervaar het zelf en schakel onze specialisten in.

Neem contact op

Vermoedt u lekkage in uw woning of bedrijf? Voorkom erger en onderneem meteen actie. Wilt u het lek door experts laten opsporen? Neem dan contact op met De vakman. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door te bellen naar 045 - 799 01 26. Hoe vroeg of laat u ook belt, dankzij onze 24-uurs service zijn wij altijd bereikbaar! We komen daarna zo snel mogelijk naar u in Sittard toe om lekdetectie toe te passen. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier