Detectiemethoden bij lekkage in Heerlen

Doordat De vakman in Heerlen en omgeving de modernste middelen en technieken gebruikt om lekkage op te sporen, blijft sloopwerk achterwege. Bovendien is een lek in de meeste gevallen bijzonder snel gevonden. Bent u benieuwd wat voor technieken wij zoal toepassen? We zetten enkele mogelijkheden voor u op een rijtje.

Onze methoden

Een greep uit onze detectiemethoden:

Infrarood thermografie
Met behulp van deze techniek kunnen we lekkages in leidingsystemen vinden. We sporen schadeplekken op, zonder dat de hele leiding vrijgelegd hoeft te worden. De warmtebeelden kunnen bovendien ook lekkages tonen die het menselijk oog niet kan zien.

Drukmeting
We zetten steeds een bepaald gedeelte van een leiding onder druk. Daardoor kunnen we bepalen of en waar er sprake is van een lek. Op dat punt is er namelijk sprake van drukverlies.

Ultrasone lekdetectie
Wist u dat een lek geluid maakt? Waarschijnlijk niet en dat is niet zo vreemd, want door onze oren kan het niet worden waargenomen. Als het geluid ultrasoon wordt versterkt, is dat echter wel mogelijk. We brengen enkele sensoren aan op de plek die op lekkage onderzocht moet worden. Het lek bevindt zich op de plek waar het geluid het krachtigst is.

Neem contact op

Bent u enthousiast geworden door de vele mogelijkheden? Kiest u ook voor moderne middelen in plaats van ouderwets sloopwerk? Schakel de experts van De vakman dan in! Neem contact met ons op, bijvoorbeeld met een telefoontje naar 045 - 799 01 26. We komen dan zo vlug mogelijk naar u in de regio Heerlen toe om onze detectiemethoden ook bij u succesvol toe te passen!